• Forma do pierogów, forma do uszek 120
  • Forma do pierogów, forma do uszek 120
  • Forma do pierogów, forma do uszek 120
  • Forma do pierogów, forma do uszek 120
  • Forma do pierogów, forma do uszek 120
  • Forma do pierogów, forma do uszek 120
  • Forma do pierogów, forma do uszek 120
  • Forma do pierogów, forma do uszek 120
  • Forma do pierogów, forma do uszek 120
  • Forma do pierogów, forma do uszek 120
  • Forma do pierogów, forma do uszek 120
  • Forma do pierogów, forma do uszek 120

Forma do pierogów, forma do uszek 120

Taniej o
27%

Symbol

pier721601

EAN

5905567721601

Waga

0.3 kg

Jednostka miary

szt.

Sprzedaż na opakowania

tak

Dostępna ilość

0 szt.

Minimalne zamówienie

24 szt. (1 op.)

FORMA DO PIEROGÓW USZEK WYKRAWACZ WYCISKACZ 37u

Pierożnica pomoże przygotować uszka lub mini pierożki o idealnym kształcie. Przy pomocy tej formy jednorazowo przygotujemy 37 uszek z dowolnym nadzieniem. Wykonana z wysokiej MATERIAŁÓW. Łatwa w użytkowaniu i czyszczeniu.

CECHY PRODUKTU

  • Z łatwością robi uszka, pielmieni pyszne ravioli itp.; oszczędność czasu - jednorazowo można zrobić 37szt. pierogów lub ciasteczek francuskich.
  • Forma może być używana jako podstawka do garnków i jest łatwa do przechowywania, można zawiesić za otwór do wykrawania.
  • Dzięki niej zrobisz wszystkie uszka  o jednakowej wielkości i kształcie co pozwoli Ci na podanie ich w jeszcze piękniejszej formie
  • Gładka powierzchnia zapobiega rysowaniu powierzchni czy zadrapaniom rąk
  • Łatwa do czyszczenia ciepłą wodą z delikatnym detergentem

 SPECYFIKACJA

  • materiał: aluminium
  • średnica pierożnicy: 24,7 cm
  • wysokość: pierożnicy: 1,4 cm
  • średnica oczek: 2,7 cm
  • ilość oczek: 37
  • możliwość mycia w zmywarce: tak
  • waga wraz z opakowaniem: 0,19 kg

JAK UŻYWAĆ

  1. rozwałkować płat ciasta i nałożyć go na posypaną mąką pierożnice
  2. nakładać nadzienie na widoczne wgłębienia
  3. przygotować następny rozwałkowany płat ciasta
  4. nałożyć nowy płat ciasta na rozłożone nadzienie i posypac mąką
  5. lekko rozwałkować, aż ukażą się poprzecinane oczka
  6. odwrócić pierożnice i uderzyć lekko w wałek, aż wypadną gotowe pierożki.